immodicus

ARCHITECTURE

The existing building dating from the 1970’s was unsuitable to meet the present day Care Standards. Inadequate room sizes, a poorly insulated structure and outdated building services demanded a complete programme of alterations and refurbishment.

The building was to remain occupied by the residents during the alterations and this presented the design team with a major challenge.

After consultation with the residents Immodicus Architecture devised an innovative redesign of the building to be implemented by a carefully planned continuously rolling programme of works. The successfully completed scheme provides new living spaces at the southern end of the building with level access to the gardens, 16 bedrooms all with en-suite shower & wc,  a new catering kitchen, staff and ancillary facilities.

© 2012 Immodicus Design Ltd

RIBA

Health

Hospice - North Wales

Solutions.html

Ethos

Shelter

Inspiration

Identity