immodicus

ARCHITECTURE

A new GP surgery complete with car parking and landscaping. The building was designed to sit comfortably adjacent to existing terraced housing and to deflect sound from the busy road to the rear.

The design was devised in consultation with the doctors, staff and users. Materials and products specified in the construction had to be cost effective, ensure long in service use and low cost of ownership.

Immodicus Architecture were involved from the outset as client design and procurement advisors instrumental in finding and evaluating suitable sites for the project, devising a phased implementation strategy including provision of temporary surgery facilities on an adjacent site, obtaining all necessary consents and directing the project through to completion on site.

© 2012 Immodicus Design Ltd

RIBA

Health

Surgery - Huddersfield

Solutions.html

Ethos

Shelter

Inspiration

Identity